Članci

Radnička fronta se bori za blokirane

  • 30. 04. 2018.
  • Piše: Radnička fronta

Pridružite nam se na tematskoj sjednici Odbora Gradske skupštine, 11. svibnja u 15,30 h, koja će biti posvećena blokiranima koji mjesecima od Holdinga ne dobivaju odgovore na molbe za obročnu otplatu dugova. Od 915 zahtjeva za obročnu otplatu duga koji su blokirani poslali na Holding, prema gradonačelnikovom pozivu koji je uputio u svibnju prošle godine, za vrijeme predizborne kampanje, samo je jedan zahtjev riješen.

Pozivamo sve blokirane koji su zainteresirani da nam se pridruže na tematskoj sjednici Odbora za predstavke i pritužbe gdje će biti prisutni predstavnici Gradske plinare i Vodoopskrbe i odvodnje kako bi se razjasnilo zašto se ljudima koji imaju dugove i koji su se prijavili na poziv gradonačelnika iz svibnja prošle godine – zahtjevi za obročnu otplatu duga nisu riješili.


Sjednica će se održati u petak, 11. svibnja 2018. s početkom u 15,30 sati u Staroj gradskoj vijećnici, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5/I., u dvorani “B”.


Za prisustvovanje na sjednici potrebno je poslati Zahtjev (http://www.skupstina.zagreb.hr/UserDocsImages/GSGZ2016/ZAHTJEV%20ZA%20PRISUSTVOVANJE%20SJEDNICAMA.docx ) najkasnije 3 dana do početka sjednice (8.5.)

  • elektroničkom poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • telefaksom na broj: 01 610 0097
  • poštom na adresu: Gradske skupštine Grada Zagreba, Ulica sv. Ćirila i Metoda 5, 10000 Zagreb