RF - tvoj glas, glas bez kompromisa!

RF - tvoj glas, glas bez kompromisa!

Autor/ica: Radnička fronta

                  
Nekoliko iscrpljujućih tjedana kampanje je iza nas te želimo od srca zahvaliti svima vama koji ste nam požrtvovno pomagali da što većem broju ljudi predstavimo naših “6 beskompromisnih točaka promjene”!

Sada nam se bliži dan izbora, trenutak kada i svi ostali - koji nam nisu mogli pomagati na terenu - imaju priliku odraditi svoj dio posla u beskompromisnoj obrani radničkih prava!

Ne dopustite da vas spriječe sitne prepreke, poput loših meteoroloških prilika, izađite na izbore u srijedu i zaokružite liste Radničke fronte! Potaknite i članove svoje uže i šire obitelji, prijatelje, susjede i poznanike da učine isto. Objasnite im da “nisu svi oni isti” i da postoji stranka koja je za razliku od svih ostalih nebrojeno puta do sada – u Saboru, kao i na ulicama - pokazala da je spremna zamjeriti se ovim ili onim elitama te se istinskim lijevim politikama boriti za prava i boljitak radničke većine naroda.

U toj borbi mi se apsolutno nikad nismo dvoumili na čiju se stranu postaviti. Tako i vi - u kojoj god se izbornoj jedinici nalazili - zauzmite čvrst stav i dajte svoj glas Radničkoj fronti, jer glas za RF jest glas za jedini glas obespravljene radničke većine u Saboru, kao što je borba naše Katarine Peović to zorno pokazala kroz posljednje 4 godine.

U srijedu je svaki, ali baš svaki vaš glas za RF iznimno bitan! Rezultate predizbornih anketa ne uzimajte kao mjerodavne, jer se pokazalo da čak i one koje su provedene objektivno i profesionalno – vrlo, vrlo često griješe. Radnička fronta uz vašu podršku svugdje može izboriti mandate! No, čak i glas koji se ne pretoči u saborski mandat je – u široj slici – strašno bitan, jer šalje jasan signal strankama koje se licemjerno nazivaju lijevima, a ustvari su zabrazdile u centraški liberalizam, pa čak i u desno. Glasajte za RF te im tako glasno poručite kako ne podržavate tu izdajničku tendenciju na “ljevici” i da jednostavno niste spremni izdati vlastita uvjerenja i ideale!

Da, svima nam je dosta HDZ-a i promjena je bitna, ali je još bitnije kakva će ta promjena biti. Glas za RF znači da ste se spremni beskompromisno boriti za promjenu kakvu želite vidjeti, promjenu za bolju budućnost i dostojanstvo radničke većine društva. Takvu promjenu ne mogu i neće donijeti liberalne opcije pod krinkom ljevice.

U srijedu – svi na izbore! Izborimo se za daljnje jačanje beskompromisne, istinski lijeve pozicije u borbama koje nam iduće 4 godine zasigurno donose!