PLODINE - rad u lošim i sramotnim uvjetima

PLODINE -  rad u  lošim i sramotnim uvjetima

Za one koji ne znaju a htjeli bi znati što se zapravo u mesnici u Plodinama u Čakovcu i Prelogu radi jeste sljedeće:

Pokvareno i smrdljivo meso koje izvlače van s polica melju za ćevape, i kobasice koje opet prepakiraju i stavljaju na police.
Meso na policama na mesnom odjelu prepakiraju i stavljaju nove naljepnice s novim datumom roka trajanja, a meso unutra je zapravo smrdljivo i van roka i to u 3x navrata isfolirano na novo.

Sva roba koja bi trebala biti za otpis i za otpad, tu robu melju i stavljaju u mljeveno od čega rade ćevape i pljeskavice, a to je dragi moji cista boleština od mesa puna bakterija i otrova. Pa si sad 2x razmislite kakvo meso vam mesari iz Plodina prodaju i po kojoj cijeni i dal vam se isplati kupiti to meso i poslije plaćati liječenje od tog mesa.

Pitate se kako sve to znam.. E pa jako jednostavno, u Čakovcu su me rekrutirali za mesara i mjesec dana prije otvaranja poslovnice u Prelogu. Tamo su me Međimurci trebali osposobiti za rad u mesnici i za vrijeme tog osposobljavanja su radili te gnusne stvari, a za koje sam ja stalno proturječio i govorio da to ne valja raditi i da se to ne bi smjelo raditi, nakon par dana, počeli su me nazivati pogrdnim imenima da sam cigan, da sam nepismen i još svašta nešto lose, šutio sam i nisam govorio ništa šefici Plodina Čakovec, sve dok nije jedan od njih otišao kod šefice da se potuži na moj rad da ne želim raditi svoj posao.

Nakon nekog vremena počeli su prijetiti da će se potruditi sam voditelj Dejan Juras i Ivica Filipović da mi šefica neće produžiti ugovor dalje i da ja kao takav neću raditi u novo otvorenoj poslovnici Plodine u Prelogu, međutim nisam znao da su u međuvremenu dobili novog mesara koji je isto iz mog mjesta Goričan i da su njega zaposlili a meni dalje nisu produžili ugovor i što je najbjednije u svemu tome od obećane neto plaće od 6700 kn plus putni troškovi, dobio sam 5300 kn..

Sramota i bijeda PLODINE d.o.o. firme.