Imaš dijete? Onda se potrudi više!

Imaš dijete? Onda se potrudi više!

Užas od pekarske industrije "Mlinar", barem u Rijeci.

Od kolega koji se ponašaju kao da su u kokošinjcu, nepristupačni, lažljivi, zovu koordinatore za svaki k, do koordinatorica koje te ucjenjuju da moraš raditi više i bolje jer imaš djete. Ako neko slaže o tebi kome nisi simpatičan, dobiješ otkaz ugovora bez da te se obavijesti barem 7 dana ranije. Ako sam nazoveš saznaš uz deranje na tebe koda si zadnje smeće. Uglavnom, užasnuta sam količinom ljudske zlobe i gluposti.

U početku su koordinatorice bile kulturne, prva 2 susreta. Kasnije već su počele izmišljati sve i svašta da mi se ne produži ugovor. Prvo nisam brza, pa sam prebrza, pa ne nudim dodatnu prodaju (koju nitko više manje ne nudi osim kad one dođu u kontrolu ) te kolegama kao ne pašem jer sam prepovučena.

Na kraju mi nije ni javila da mi neće produžiti ugovor nego se pocela derati na mene 7 dana prije kraja ugovora kad sam je ja nazvala. Vikala je da se nisam dovoljno potrudila a da imam djete i poklopila slušalicu. A kolege tek, ta starija ekipa koja je već godinama tamo, sve živo prenose njima, uglavnom razne gluposti koje normalna osoba nebi ni uočila. Bolesna je atmosfera u firmi.