Dajte veću plaću, osnovicu u Hrvatskoj lutriji

Dajte veću plaću, osnovicu u Hrvatskoj lutriji

Poštovani, jako mi je žao što se ni Vi ne želite dotaknuti Hrvatske lutrije. To puno govori o tome s kim i čim imamo posla svi mi koji smo zaposleni u HL - u.

Plaće mizerne, nagrade dobivaju čak i firme koje posluju s minimalnom dobiti, u lutriji ništa. Plaće su i manje u odnosu na prošlu godinu. Stalno seljakanje, rad po 2-3 tjedna bez slobodnog dana, skratili godišnji na 11-12 dana.

Zapošljavanje studenata na paušal, prozivanje zbog pauze koja je definirana po ZOR-u... zar ne bi osnovica plaće trebala biti veća od 2800 kn??

Mi smo državni bankomat, punimo državni proračun čistim kešom... nisu u stanju platiti radnike pošteno a ne minimalcem? Kažu ima dodatnih bonusa itd... ali to nije plaća, to su bonusi koje možda i neće svaki prodavač stići. Dajte veću plaću, osnovicu... a neke dodatke jer dodaci i bonusi ne idu u obračun za mirovinu jel?

Da ne govorim da se napreduje po svekrvi, stricu, ljubavniku, rođaku... a tako se i zapošljava. Koeficijent je isti i onome tko radi duže i kvalitetno svoj posao kako treba i onome tko je tek došao i boli ga briga za posao. Nije to ništa novo u HL- u, tako je već godinama... i nitko se ne usudi, izgleda, dirnuti u osinje gnijezdo...