Dosta je laži!

Dosta je laži!

Tomislav Debeljak i njegova DIV Grupa već godinama, pred nosom i uz blagoslov hrvatske vlasti, upropaštavaju BRODOSPLIT, zabijaju zadnji čavao u lijes hrvatske brodogradnje, šikaniraju i otpuštaju veliki broj radnika, odbijaju plaćati radnike za njihov rad, te naposljetku kako čujemo od samih radnika Brodosplita - nedostavom potrebne dokumentacije opstruiraju čak i isplatu minimalaca preko Agencije za osiguranje radničkih tražbina (AORT).

Radnici su gladni! Nakon nekoliko neisplaćenih plaća sada ne mogu doći niti do državne “milostinje” u obliku minimalca koji bi trebao isplatiti AORT.

Koliko dugo ćemo još trpjeti ljigavce i prevarante poput Debeljaka, “velike privatne poduzetnike” kojima je jedini odgovor za ostvarivanje vlastitih interesa i pokvarenost traženje pomoći od države i spremanje u svoj džep javnog novca koji pripada svima nama? Nije li vrijeme da prestane ovo Debeljakovo vrijeđanje inteligencije naroda?

Radnička fronta smatra da državne institucije trebaju napokon otvoriti oči: HAPSITE GA!!!

Koliko dugo ćemo trpjeti politički vrh koji im pomaže da u svoje privatne kapitalističke džepove nekažnjeno trpaju stotine milijuna kuna javnog novca koji pripada svima nama?

Kada će poduzetnici shvatiti da osnovni problem nije u javnim sustavima već među njihovim pokvarenim kolegama poduzetnicima koji uz pomoć pojedinaca u vlasti uništavaju javne sustave i uzimaju za sebe javni novac, koji bi trebao biti od koristi ravnopravno cijelom društvu.

Još jednom, dosta je laži, HAPSITE GA!