Lokalne organizacije


Za zainteresirane iz Zagreba organiziramo sastanke četvrtkom u 17 h. Informaciju o mjestu sastanka možete dobiti ako nam pošaljete Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poruku na Facebooku, ispunite pristupnicu ili nas nazovete na broj telefona 099 2648-000.

 

Za ostale lokalne organizacije (Pula, Split, Samobor, Šibenik, Rijeka i Varaždin) dogovorit ćemo s vama vrijeme i mjesto sastanka. Pošaljite nam Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poruku na Facebooku, ispunite pristupnicu ili nas nazovite na broj telefona 099 2648-000.

 

Ako ste iz bilo kojeg dijela Hrvatske u kojem nema naše lokalne organizacije ili ste iz inozemstva, javite nam se pa ćemo naći zajednički način kako se najbolje uključiti u rad Radničke fronte.

 

Pridružite nam se! Promjene se neće dogoditi same.

 

Radnička fronta poziva sve koji se žele uključiti u konkretnu borbu za radnička prava, direktne akcije, zainteresirane za teorijska i strateška pitanja, prevođenje ili pisanje tekstova,  informatičke i grafičke znalce, osobe s organizacijskim sposobnostima ... Svaka pomoć je dobrodošla!